Nytt om navn

Ny digital markedsfører i Generator Digital

17.06.2021 | Lotte Blom van der Male
Sissel Kristine Ougland (24) er ansatt i stillingen som digital markedsfører, og startet i jobben 7. juni.
artikkelen fortsetter under annonsen
Skal vi ta en kaffe?
- Jeg gleder meg til bli en del av teamet i Generator Digital, og det blir gøy å jobbe med så mange flinke mennesker. Å jobbe med markedsføring fra A til Å - fra å sette opp strategi til analyse av resultater - passer meg helt perfekt. Det å levere gode resultater motiverer meg, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene som ligger foran meg, sier Ougland.

Hun har en bachelor i markedsføring og ledelse fra Universitetet i Agder og master i "strategic marketing management" fra Handelshøyskolen BI.

- Studieløpet mitt har hatt fokus på en helhetlig tilnærming til markedsføring, som inkluderer både kreativ, strategisk, og økonomisk forståelse, forklarer den nyansatte i Generator Digital.

Jobben i Generator Digital innebærer alt fra innholdsproduksjon, planlegging og oppsett av kampanjer i sosiale kanaler, samt optimalisering og analyse for å nå de beste resultatene for kundene.

Ougland kommer fra en stilling som Markedskoordinator i Invest in Norway, en avdeling i Innovasjon Norge som jobber med tilrettelegging og rådgivning for utenlandske investeringer i Norge.
facebook

Relaterte saker