Nok en vellykket samling i forum for unge ledere

22.05.2015 | May Baagøe Broughton
Generalboligen var fullsatt da forum for unge ledere og beslutningstakere hadde samling torsdag kveld.
Styrearbeid var temaet for kvelden og det var tydelig noe som interesserte målgruppen. Det var over 40 personer til stede og det var med andre ord helt fullt rundt bordet.

Kim-Robert Danielsen fra Advokatfirmaet Kjær og Jill Akselsen fra Faveo Prosjektledelse holdt flotte innlegg om henholdsvis juridiske aspekter rundt styrearbeid og hvordan daglig leder bør jobbe opp mot styrefunksjonen. Kjetil Abrahamsen fra Hodejeger Åstveit holdt et innlegg til slutt om styrerekruttering.


T.V Lene Johansen fra Netthandelen sammen med
en av de andre deltakerne, Hanne Ihlen Strømme
fra Kelly Services.


- Disse samlingene er utrolig bra og det er et viktig sted å være, sa Lene Johansen, salgssjef hos Netthandelen.

Det er hennes andre samling og hun mener det er bra at noen har tatt initiativ til å lage et forum som tidligere har vært savnet.

Tilbakemeldingene fra deltakerne var veldig positive og meningene var at det er viktig med et forum for unge ledere og beslutningstakere hvor man knytter nye bekjentskap og diskuterer temaer som opptar målgruppen.

Ny samling er satt til 3.september og det vil følge mer informasjon om dette.

Du kan se bilder fra samlingen her.


FAKTABOKS:
Forum for unge ledere» er et forum for unge ledere/beslutningstakere og fremtidige ledere i Kristiansandsregionen.  Initiativtakerne er Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Hodejeger Åstveit, Kristiansand kommune, Dyreparken, UiA, Fædrelandsvennen og DNB. 

Formålet er å bygge relasjoner og nettverk, bidra til lederutvikling i Kristiansandsandsregionen og bidra til å øke regionens attraktivitet ifht å jobbe og etablere seg i Kristiansandsregionen . Det skal være et åpent nettverk der de som ønsker kan delta, både fra offentlig og privat sektor. 

 
facebook

Relaterte saker