Hyggelig møte i Næringsforeningen i dag, med mange forskjellige medlemsbedrifter.

Nettverksbygging for nye medlemmer

10.06.2016 | May Baagøe Broughton
Fredag var flere av Næringsforeningens nye medlemmer som har meldt seg inn i løpet av våren samlet i Generalboligen for å bli bedre kjent.
Både nyetablerte, gründere og bedrifter med flere års virke var tilstede under mingle-lunsjen for nye medlemmer i Næringsforeningen, som har meldt seg inn våren 2016.  Alt fra virksomheter innen festival til bil-demontering var tilstede.

- Møtet i dag med næringsforeningens nye medlemmer er viktig.  Ikke bare for oss, men også for at de nye medlemsbedriftene skal bli kjent med hverandre.  For Næringsforeningen er det et mål at regionens mangfoldige næringsliv blir enda bedre kjent med hverandre, og at vi lærer mer om hvilke produkter og tjenester som vi leverer.  Møtet i dag bidrar i stor grad nettopp til  dette. Flere oppfølgingsmøter ble allerede avtalt bedriftene i mellom i etterkant av vårt lunsjmøte i dag, forteller Ole-Petter Sunde fra Næringsforeningen.

- Vi sier vi skal være «den samlende part» i vår strategi. Og jeg blir like positivt overrasket hver gang vi har disse møtene med nye medlemmer. Det er så mange spennende bedrifter som er ukjente for de fleste. I dag hadde vi flere bedrifter som hadde olje-service som bakgrunn, og hvor personer har sluttet i trygg jobb og som «hopper i det» og starter på nytt. Det gir oss i administrasjonen mye nyttig informasjon gjennom disse møtene, i tillegg blir vi inspirert til å gi vårt bidrag for at de skal bli fornøyde medlemmer, sier Anita S. Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Se bilder av alle de som var tilstede øverst i bildekarusellen.

 
facebook