SPENN

Mobilsamling i sentrum

20.04.2015 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Mobiloperatøren Phonero har samlet alle ansatte i sentrum av Kristiansand.
– Her har vi lett tilgang til alle tjenester som våre ansatte har behov for, sier administrerende direktør Thore Berthelsen.

Phonero ble etablert i 2008 i Kristiansand for å levere teletjenester til norske bedrifter og offentlig sektor. Store og samfunnskritiske aktører som blant annet Politiet og Forsvaret står på kundelisten.

Det samme gjør over 30 000 bedrifter etter at Phonero og den tidligere konkurrenten, Ventelo, fusjonerte 1. januar i år. I forbindelse med fusjonen ble det besluttet å samlokalisere selskapene i

sentrum. Phonero og Ventelo flyttet mot slutten av 2014 inn i moderne lokaler i femte etasje i Sandens. Her jobber det nå 140 ansatte fordelt på 2500 kvadratmeter.

– Fra Sandens har vi direkte tilgang til alle Kvadraturens fasiliteter og butikker, gode parkeringsmuligheter og ikke minst nærhet til kollektivtransport. Som arbeidsgiver er det viktig å

tilrettelegge for at ansatte skal ha en mest mulig effektiv utnyttelse av tiden, og da er sentrumsnære tjenester av stor betydning for oss, sier Berthelsen.

– Det skal være kort vei fra alle bydeler, også med kollektivtransport. Det er i tillegg en stor fordel for våre medarbeidere at butikker og andre tjenester er tilgjengelig rett ut på gateplan – noe bare sentrum kan tilby. Slikt er med på å skape trivsel på arbeidsplassen, sier Berthelsen.
facebook