Medlemsnytt
Administrerende direktør LOS Energy, Anders Gaudestad er en av foredragsholderne.
Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien

LOS sponser Idrettsgalla Sør

22.09.2015 | LOS AS
LOS går inn som generalsponsor for idrettsgalla Sør de tre neste årene. 24. oktober samles idrettsstjerner og ildsjeler på Sørlandet til utdeling av idrettspriser i Kristiansand.
– Idrettsgalla Sør er et nytt, bra og spennende tiltak som samler idretten på Sørlandet på tvers av sportsgrener. Vi har flere sammenfallende ideer og tanker. Derfor er det naturlig for oss i LOS å inngå samarbeid, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS.

Ildsjelpris
Som generalsponsor for idrettsgallaen får LOS profilering på all kommunikasjon knyttet til arrangementet. LOS blir også en sentral samarbeidspartner i forbindelse med konferansen. I nærmere 10 år har LOS delt ut LOS Fondets Ildsjelpris. Denne blir nå ivaretatt av idrettsgallaen. Tanken med ildsjelprisen er å løfte frem de utallige frivillige bakspillerne som år etter år legger ned arbeid for klubber og lag uten å kreve noe tilbake.

Langsiktig
– Regional tilstedeværelse, lokalt eierskapet og samfunnsengasjement kjennetegner både LOS og Idrettsgalla Sør. Derfor er idretten strålende fornøyd med å ha LOS med som en langsiktig samarbeidspartner knyttet mot Idrettsgallaen. Dette sier Tore Løvland i Kristiansand kommune. Han er prosjektleder for årets Idrettsgalla. Som generalsponsor vil LOS få en sentral plass i profileringen av arrangementet. Anders Gaudestad vil være med i juryen sammen med representanter fra idrettskretsene.

Hedre prestasjoner
– Under idrettsgalla Sør skal vi hedre store idrettsprestasjoner. Vi skal sette pris på ildsjelene, og dele ut stipender til våre talenter. I år arrangerer vi gallaen i Kristiansand, mens den i 2016 vil bli arrangert i Arendal. Fremover skal vi fortsette med å dele på arrangementet mellom Sørlandets to største byer, sier Løvland.

Forutsigbarhet
– Med LOS og andre gode samarbeidspartnere på laget, har vi en forutsigbarhet på økonomien som gjør at vi med visshet kan si at Idrettsgallaen blir arrangert i årene som kommer, avslutter Tore Løvland.

Om Idrettsgalla Sør

  • Idrettsgalla Sør eies av regionens to idrettskretser.

  • Viktige medspillere i tillegg til LOS er Aust-Agder og Vest-Agder Fylkeskommuner, Arendal og Kristiansand kommuner, samt Agderposten og Fædrelandsvennen.

  • Les mer om Idrettsgalla Sør


Om LOS

  • LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

  • Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.

  • Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

  • LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

  • Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2014.

  • LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

  • LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlemsnytt,aktuelt av Klimapartnere.

facebook