Medlemsnytt
Til venstre Elsa Marie Welde og Charlotte Beckmann Østeby, som begge jobber i Kristiansand Kongressenter.

Kristiansand Kongressenter i rute

24.06.2016 | May Baagøe Broughton
I begynnelsen av november åpner Kristiansands nye storstue Q42, med Kristiansand Kongressenter i tillegg til Restaurant Q42, trivsels-senter for eldre og mye mer.
- Vi gleder oss veldig til å ønske folk velkommen til Q42 til høsten. Alt er i rute og bygget tar mer og mer form, forteller drifts- og markedssjef hos Kristiansand Kongressenter, Charlotte Beckmann Østeby.

Ifølge Beckmann Østeby er Kristiansand Kongressenter det største konsert- og konferansesenteret mellom Tønsberg og Stavanger.

- Hovedsalen tar 1350 sittende og med tribunen skjøvet tilbake har du hele 650 kvadratmeter til rådighet for selskapet ditt eller utstillingen din. Her kommer teknisk utstyr av høyeste kvalitet og en led-skjerm på hele 71,5 kvadratmeter. Bi-salen tar 225 sittende i kinooppsett eller 125 i skoleoppsett, forteller Beckmann Østeby videre.

- Hvem er potensielle kunder? 

- Alle er potensielle kunder hos oss. Det kan være alt fra privatpersoner som ønsker bryllup, konfirmasjoner og så videre, til de største bedriftene og offentlige instanser. Vi har hektiske dager og mye er på gang. Arrangement i alle varianter blir etterspurt: Konferanser og konserter, møter i styrerom, kurs og seminar i undervisningsrom, utstillinger og selskap. Vi er svært stolte av å presentere to av konsertene som kommer: Mercy Show 15. november og julekonsert med Oslo Gospel Choir 9. desember,  sier Beckmann Østeby.

I tillegg til konferansesenteret drifter Kristiansand Kongressenter også et hotell med 11 rom. Restauranten i Q42 eier de. Trivsels-senter for eldre og leilighetskompleks med 69 leiligheter er også i Q42.

[caption id="attachment_6627" align="alignleft" width="311"]Q42 begynner å ta form. Bygget skal stå ferdig i begynnelsen av november. Q42 begynner å ta form. Bygget skal stå ferdig i begynnelsen av november. Det er bygget midt i bildet.[/caption]

Dørene åpner i begynnelsen av november, mens det planlegges en storstilt åpning i januar neste år.

- Den offisielle åpningen av Kristiansand Kongressenter vil være første uka i januar. Det kommer til å bli fantastisk bra, så det er bare å glede seg, avslutter Beckmann Østeby.
facebook

Relaterte saker