Medlemsnytt

Kristiansand Kongressenter i Q42 åpner høsten 2016.

05.11.2015 | Anne Marit Thomassen
Med 1400 sitteplasser i hovedsalen blir dette Sørlandets største konferansesenter.
I tillegg kommer en bisal, flere møterom i ulike størrelser, store foajeområder, restaurant og 11 hotellrom.

Med inngang på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata blir Kristiansand Kongressenter det største konferansesenter mellom Tønsberg og Stavanger. Hovedsalen tar 1400 sittende og bisalen 225 sittende. Foajeen er stor og tilpasset mingling og utstillinger. Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i liten eller stor skala, konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett.

Vi tilbyr medieproduksjoner, live-streaming og full deltagerhåndtering. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet og Kristiansand Kongressenter vil alltid tilstrebe å levere innovative løsninger for ethvert arrangement.

Festmat i hverdagen! En egen restaurant i Q42 tilbyr festmat i hverdagen, fra små enkle retter til store selskapsmenyer. Du kan nyte maten hos oss eller ta den med videre, fra husets cateringselskap eller vår egen takeaway matbar. Restauranten tilrettelegger for konferanser og selskap. I tillegg vil spisestedet være et godt samlingssted for deg og dine venner for gode matopplevelser. "Ta tre, du kjører likevel" - hele restauranten er et alkoholfritt konsept, så her skal du få et godt utvalg av spennende fruktjuicer, mineralvann og selvsagt god kaffe -fra egen kaffebar.

Sjekk inn på hotellet! Hotel Q42 tilbyr 11 store hotellrom med velsmakende frokost. Suitene og juniorsuitene er ypperlige for ditt arrangement eller for deg som får gjester til byen. Kristiansand Kongressenter gleder seg til å ønske deg velkommen! Nye flotte nettsider er i disse dager lansert, sjekk ut kristiansandkongressenter.no.
facebook