Solveig Løhaugen er styreleder i i Agder Taxi AS, Agder Kollektivtrafikk AS og Agderforskning AS, og er en av tre nominerte til "Sørlandets styreleder".

Hun er en av tre nominerte til "Sørlandets styreleder"

04.05.2016 | Ingrid Michalsen
For femte år på rad blir prisen som «Sørlandets styreleder 2016» delt ut. De tre nominerte er Solveig Løhaugen, Arve Andersson og Øyvind Berntsen.
Prisen deles ut under Styreløft 6.0 torsdag 12. mai. Her finner du påmelding til arrangementet:

Årets nominerte til prisen for «Sørlandets styreleder» er:

  • Øyvind Berntsen: En styreleder med fokus på struktur, planlegging og gjennomføring ifht. de mål bedriften har satt seg. Profesjonell, innovativ og langsiktig i sin tenkning. Berntsen har en rekke styreverv, blant annet i Mandals AS, Norsap AS og Sør Stål. I tillegg har han flere verv som styremedlem, bl.a. Scan Trade Holding AS, Spareskillingsbanken, Gustav Pedersen AS og Kristiansand Skruefabrikk og Mek verksted AS.  • Arve Andersson: For sitt engasjement for styrearbeid, profesjonalitet i styrerommet, evne til å utvikle bedriftenes strategi og sin evne til å gjøre «turn around» der det har vært nødvendig. Andersson er styreleder i Skarpnes AS, GS Elektro AS, Norway Marine Supply AS. I tillegg har han flere styreverv som styremedlem bl.a. i Stafa Industrier AS og Norsafe AS.  • Solveig Løhaugen: For sitt styrearbeid med strategiarbeid og innovativ utvikling i krevende bransjer som taxinæring og kollektivtrafikk. Løhaugen er styreleder i Agder Taxi AS, Agder Kollektivtrafikk AS og Agderforskning AS.


- Formålet med prisen er å sette fokus på god styreledelse, herunder synliggjøre verdien av dette for næringsliv og lokalsamfunn, samt gi inspirasjon til utvikling av gode styrekandidater, opplyser Anita S. Dietrichson, årets juryleder, og administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen .

Juryen i år har bestått av Dietrichson, regionbanksjef Helge Hammersbøen i DNB, hodejeger Bjørn Aastveit i Hodejeger Aastveit, kommunikasjonsrådgiver Camilla Nordahl Bang i Aptum kommunikasjon

Tidligere vinnere er:

  • Ed Henriksen (2012)

  • Nikolai Jarlsby (2013)

  • Reidar Fuglestad (2014)

  • Vidar Meum (2015)


Prisen deles ut årlig av sju næringslivsbedrifter (”NæringsGruppen”) i Kristiansandsregionen: Aptum, Deloitte, DNB, Fædrelandsvennen, Hodejeger Åstveit, Kvadraturforeningen og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.
facebook