Medlemsnytt
Resultatet av god energiledelse er utelukkende positivt for både miljøet og økonomien. Nå jakter Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS, kandidater til Sørlandets energipris 2016.

Her er de nominerte til Sørlandets Energipris 2016

20.05.2016 | May Baagøe Broughton
Den siste måneden har LOS Energy jaktet på Sørlandets smarteste strømbruker. Nå har fagjuryen kåret de nominerte til Sørlandets Energipris 2016.
Sørlandets Energipris deles ut for andre året på rad, i to kategorier: Bedrift og offentlig. Kriteriene for å vinne er at man har et fokus på å være en smart strømbruker, at man er en pådriver for å automatisere strømsparingen og er god til å dele erfaringene fra energiprosjektene med andre. Vinnerne offentliggjøres på LOS Energidag, som arrangeres på Strand Hotel Fevik 25. mai.

Juryen i Sørlandets Energipris består av eksperter innen energiledelse, og har siste månedene jobbet med å vurdere alle de påmeldte bidragene. Jurymedlemmene er Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartner Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-klyngen og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

– Alle de nominerte kan vise til imponerende resultater, og jeg håper Sørlandets Energipris kan inspirere flere til å bruke strømmen smartere, sier Anders Gaudestad i LOS AS.

I fjor vant GE Healthcare prisen i kategorien bedrift, og Lillesand kommune vant prisen i kategorien offentlig. I år er Lillesand nominert igjen.

De nominerte i kategorien bedrift:

1. ASKO Agder
2. Eramet Kvinesdal
3. Sørlandsbadet

De nominerte i kategorien offentlig virksomhet:

1. Arendal kommune
2. Kristiansand kommune
3. Lillesand kommune
facebook