Medlemsnytt
Til fotoopptaket av sommerens desserter er Unni Coldevin fra Grete Roede på besøk, her fotografert sammen med ansvarlig hos Hennig-Olsen Is Marianne Høy Erikstad, Senior Merkevaresjef. 

Hennig-Olsen inngår samarbeid med Grete Roede

02.05.2016 | May Baagøe Broughton
- Det er fullt mulig mulig å spise iskrem og samtidig ha fokus på helse og ernæring, sier Marianne Høy Erikstad, Senior Merkevaresjef hos Hennig- Olsen Is.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
Hennig-Olsen Is har siden 2013 samarbeidet med "slankeguru" Grete Roede om å utvikle lettere iskremdesserter, basert på noen av iskremprodusentens produkter.

- Grete Roede er blant de fremste ekspertene på balansert kosthold og matglede, og er en dyktig samarbeidspartner når vi ønsker å inspirere til bruk av våre sunnere og lettere iskremprodukter. I samarbeidet bruker vi sunnere iskremvarianter som Easy dessertis, Dugg Frozen Yoghurt og Dugg Fruit Sorbet, forteller Høy Erikstad.

Ifølge Høy Erikstad er norske forbrukere i større grad opptatt av naturlighet, sunnhet og helse og ønsker av den grunn lettere og sunnere produkter.

- Vi merker en økende etterspørsel etter laktosefrie produkter og mange av våre kunder har ønsket seg en laktosefri is, noe de også har fått oppfylt, avslutter Høy Erikstad.

 

 
facebook

Relaterte saker