Medlemsnytt
F.v Reidar Fredriksen, Siren Fredriksen og landbruks- og matminister Jon Georg Dale.

Hedret av Landbruks- og matministeren

28.01.2016 | May Baagøe Broughton
Fiskeeksperten Reinhartsen ble hedret med Spesialitet-merket for unik smak for sin varmrøkte asiatiske laks under åpningen av matmessen Grüne Woche i Berlin.
artikkelen fortsetter under annonsen
Atea
Prisen ble delt ut av Landbruks- og matminister Jon Georg Dale.

- Det er fantastisk gøy å få "Spesialitet-merket" på laksen vår! Det vil bety mye for oss i vår videre satsing, både lokalt, nasjonalt, og utover landets grenser, sier daglig leder i Fiskeeksperten Reinhartsen, Reidar Fredriksen.

Prisen ble tildelt under matmessen Grüne Woche i Berlin, hvor flere sørlandsbedrifter deltar. En uavhengig fagjury ledet av fylkesmann Lars Sponheim stod bak utvelgelsen av hvilke mat- og drikkevarer som kom gjennom nåløyet. Kvalitet og smak ble grundig vurdert før utdelingen av Spesialitet-merket. Og fagjuryen var svært begeistret for Reinhartsens varmrøkte asiatiske laks.

- De har virkelig knekt en kode med denne. Dette blir mitt nye referansepunkt for varmrøkt laks, sa jurymedlem og kokk, Harald Osa.

– Ja, det blir nesten et før og et etter denne, fulgte Terje Martinussen fra Norges Sjømatråd opp.

– Dette er en helt unik smaksopplevelse som virkelig fortjener hederen Spesialitet, sa Lars Sponheim.
facebook