Grønn sommerstemning på fredagslunsj!

19.06.2015 | Ragna Marie Henden
Rundt 80 medlemsnytt,aktueltmer og gjester deltok fredag på Næringsforeningens siste fredagslunsj før sommeren. Den ble holdt på Grønt senter, hvor også høstens første møte i Næringsforeningen holdes 24.august med statsråd Tine Sundtoft.
Linn Grøtberg, leder for marked og kommunikasjon i Stiftelsen Miljøfyrtårn ønsket velkommen til senteret og informerte om muligheter for leie og aktiviteter rundt Grønt Senter. Mange av Næringsforeningens medlemsnytt,aktueltmer og gjester på fredagens lunsj kom til den gamle kommandantboligen på Odderøya for første gang, og uttrykte positiv overraskelse over bygget og beliggenheten.

- Vi synes det er flott at vårt siste møte før sommeren, og første etter sommeren, legges hos vårt medlemsnytt,aktuelt Grønt Senter, sa direktør Anita S. Dietrichson, da hun ønsket velkommen til samlingen. Bevertningen var økologisk og med mye grønt og spennende innen både drikke og mat.

- Næringsforeningen er stolt over å være Miljøfyrtårn sertifisert, og ser fram til å motta selve sertifikatet av klima - og miljøvernminister Tine Sundtoft på Grønt Senter 24. august.

PROGRAMSLIPP FOR HØSTEN

- Vi har et innholdsrikt og spennende  program for høsten, og kan allerede nå informere om ca 30 ulike fredagslunsjer og frokostmøter i regi av Næringsforeningen, og i samarbeid med medlemsnytt,aktueltmer.

Temaene er varierende og tar opp alt fra vei, sykehus, uførepensjon, EU-kontor, ledelse - og ikke minst den stor Hagefesten 25. august, sa Ole-Petter Sunde i Næringsforeningen, da høstens aktiviteter ble presentert. - Mer kommer, men vi håper her skal være noe spennende å delta på for alle våre 700 medlemsnytt,aktueltmer, understreker Sunde.
facebook