Nok en Integreringsbedrift er kåret. F.v. Runar Brøvig, Næringsforeningen, Jan Heikki Maurstad, Bård Kvislabakken, Byggservice Kristiansand kommune. Fotograf Marte Krogstad, Kristiansand kommune.

Flere integreringsbedrifter kåret

03.02.2017 | May Baagøe Broughton
Denne uken har Næringsforeningen delt ut Integreringsdiplom til både Byggservice og Fritidsetaten Øst i Kristiansand kommune, samt Clarion Hotel Ernst.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
-Vi er veldig glade for at det arbeidet vi gjør med å bidra til integrering blir lagt merke til, og settes pris på, sier Bård Kvislabakken, leder av Byggservice i Kristiansand kommune.

Arbeidet med å skaffe praksisplasser til kandidater på integreringsmottaket pågår for fullt. Næringsforeningen har forpliktet seg til å skaffe minst 30 praksisplasser til disse kandidatene. I tiden fremover vil vi avholde medlemsmøter i Generalboligen hvor næringslivet inviteres inn for å bli bedre kjent med noen av kandidatene. Her vil bedriftene også lære mer om hva det innebærer å ta inn en person i praksisplass fra integreringsmottaket.

Integreringsbedriften Clarion Hotel Ernst . F.v. Olav Skarberg, Veronica Sætren.For de i næringslivet som allerede har gjort seg erfaringer med integrering vil Næringsforeningen invitere inn til nettverkssamlinger. Her vil bedriftene få mulighet til å utveksle og dele erfaringer med hverandre.

Integreringsbedriften Clarion Hotel Ernst . F.v. Olav Skarberg, Veronica Sætren.

- Integrering og samfunnsansvar er noe vi som hotell setter høyt på vår agenda, sier Olav Skarberg, Meeting & Event Manager, Clarion Hotel Ernst .

Ønsker din bedrift allerede nå å vite mer om integreringsmottaket, og kanskje ta inn en kandidat i praksisplass? Kontakt Runar Brøvig i Næringsforeningen på epost eller telefon: 46660641.
facebook

Relaterte saker