Fra venstre: Helge Hammersbøen og Andreas Eriksen fra DNB og Anita S. Dietrichson og Odd-Arlid Skonhoft fra Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Foto: Christian Arntzen, DNB.

DNB forlenger samarbeidsavtale med Næringsforeningen

06.09.2018 | May Baagøe Broughton
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og DNB har forlenget hovedsamarbeidsavtalen for to nye år.
artikkelen fortsetter under annonsen
Skal vi ta en kaffe?
- DNB har vært partner til Næringsforeningen siden 2011 og er opptatt av å støtte gründere, innovasjon og næringsutvikling på Sørlandet. Vi opplever Næringsforeningen som et samlingspunkt med gode møteplasser og positiv innvirkning på næringsutviklingen på Sørlandet, sier regionbanksjef i DNB, Helge Hammersbøen.

- Vi er spesielt stolt over at DNB som en av de aller første samarbeidspartnerne som NiKR fikk, nå ønsker å fornye avtalen. Banken er en viktig strategisk partner som har mye å bidra med i våre ulike forum, spesielt gjelder dette i forhold til utviklingen av foreningen, møteplassen og faglig kompetanse i tilknytning til møter med det offentlige, sier Anita S Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

 Ifølge Hammersbøen ønsker DNB et fortsatt tett samarbeid med Næringsforeningen på flere arenaer, og være med å bidra til videreutvikling av møteplasser.

- Vi har Olje- og Offshore konferansen som er et samarbeid med Næringsforeningen og GCE NODE samt Styre- og Lederløftet. Videre ønsker DNB å bidra til økt synliggjøring av Sørlandet som en attraktiv region for næringsliv og bedriftsetablering, som igjen betyr økt antall nye arbeidsplasser, påpeker Hammersbøen.

- Vi er opptatt av at våre partnere skal være fornøyd med oss, derfor er vi fornøyd med at de nå forlenger avtalen med to nye år. Vi gleder oss til det videre samarbeid, og ser fram til å videreutvikle dette, sier Odd-Arild Skonhoft, salgs- og markedsleder i Næringsforeningen.
facebook

Relaterte saker