Medlemsnytt

Digitalkonferansen 2016: Delingsøkonomi

04.04.2016 | May Baagøe Broughton
Hva er faktisk delingsøkonomi? Hvilke utfordringer og muligheter gir det dagens virksomheter? Og hvordan lykkes du? Vi har samlet en rekke eksperter som vil dele sin kunnskap med deg den 21. april på Digitalkonferansen!
Spørsmålene rundt delingsøkonomi er fortsatt mange: Hva er faktisk delingsøkonomi? Hvilke utfordringer og muligheter gir det dagens virksomheter? Og ikke minst: Hvordan lykkes du?

På Digitalkonferansen kommer det foredragsholdere som vet å skape suksess innen delingsøkonomi. Du vil få svar på alle spørsmål du lurer på angående fenomenet.

Hold deg oppdatert ved å følge eventet Digitalkonferansen 2016 på Facebook:
https://business.facebook.com/events/488526867997202/

Her er noen av foredragsholderne:

Even Heggernes fra Nabobil:
Even har blitt omtalt som “rockestjernen” av delingsøkonomi. Og tatt i betraktning at det blir ansett som et nytt fenomen kan man si at han allerede har en relativ lang fartstid. Han var ansvarlig for å bygge opp Airbnb i Norden, før han ble daglig leder i det norske bildelingsselskapet Nabobil. På Digitalkonferansen vil Even dele forretningsmodellen og strategien de bruker for å bygge opp Nabobil i Norge, og hvilke planer de har for videre ekspansjon.

Christine Korme fra Abelia:
Den tidligere TV2-reporteren forlot i fjor IT-giganten Microsoft for å styrke Abelias satsing på IKT. I høst dro Abelia, NHOs forening for kunnskaps-og teknologibedrifter, for alvor i gang sitt arbeid med å få delingsøkonomi inn som en regulert del av norsk økonomi. Christine vil den 21. april fortelle oss hva delingsøkonomi faktisk er, og hvilke muligheter det gir for dagens og nye virksomheter.

Tellef Thorleifsson fra Northzone:
Northzone er en av de største investorene innen IKT i Nord-Europa. Spotify, Klarna og Trustpilot er bare noen få av deres utallige suksessinvesteringer. Tellef vil dele med oss på Digitalkonferansen den 21. april: Hva ser en av Nord-Europas største IT investorer etter når de plukker ut IKT-selskaper de vil investere i? Og hva skal til for at de vil investere i selskaper innen delingsøkonomi?

Christian Sæterhaug fra Gelato:
B2C suksesser innen delingsøkonomi som Uber og Airbnb blir mye fremhevet i media, mindre hører vi om B2B-bedrifter innen fenomenet. Oslo-baserte Gelato blir sett på som trykkeribransjens svar på Uber. De formidler trykkerioppdrag via en egenutviklet skytjeneste og har på kort tid fått internasjonal spredning med trykking i over 40 land. Christian kommer til Digitalkonferansen for å fortelle om forretningsmodellen og hvordan Gelato har gjort suksess innen delingsøkonomi.

Se resten av programmet på digitalkonferansen.no.

Digitalkonferansen vil være på CoWorx i Markensgate 8. Dørene åpner kl. 11.00 og vi ønsker deg velkommen til en dag fylt med spennende foredrag du ikke vil gå glipp av!

Det er kun plass til 100 deltagere, så sikre deg din billett nå!
http://www.digitalkonferansen.no/
facebook

Relaterte saker