Medlemsnytt
Fra venstre: Teknologisjef Øyvind Mjølund og Administrerende direktør Frank Wehus i Firstline AS.

Deepmind vokser videre

28.04.2016 | May Baagøe Broughton
Fra å være en liten IT-bedrift, har Deepmind på få år vokst til en av Sørlandets største og tyngste utviklingsmiljøer for IT- og webløsninger.
Til nå i år er to nye utviklere ansatt, og snart får de følge av flere. Teknologisjef  i Firstline AS Øyvind Mjølund ser seg nå om etter en webutvikler og en senior systemutvikler.

– Vi er et selskap i sterk vekst, og vi må ansette aktivt for å kunne møte etterspørselen etter tjenestene våre. Det er vi veldig godt fornøyd med, sier teknologisjefen.

Mjølund forteller at de siste årenes vekst ikke bare kommer av Deepminds sterke faglige miljø og fokus på innovasjon. En økende etterspørsel i det lokale markedet er også en viktig faktor.

– Vi føler at markedet har modnet merkbart de siste årene, særlig lokalt. Prosjektene har blitt større, ambisjonene høyere og valgene mer modige. Det ser vi som et tydelig tegn på at flere tar sin digitale tilstedeværelse på alvor.

Med større budsjetter hos kundene, kommer også de økte kravene til verdiskapning.

– Vi har alltid sagt at det skal lønne seg å bruke Deepmind, og vi merker en økende bevissthet om dette også blant våre kunder. Kravene er jevnt over høyere enn de var bare for få år siden, og særlig gjelder dette kravene til målbare, konkrete resultater av IT- og webprosjekter, slår Mjølund fast.

Deepmind har 20 ansatte, og er en del av Firstline AS.
facebook

Relaterte saker