Banksjef i Sparebank 1 SR-bank Kristiansand, Asgeir Haartveit, sammen med næringsforeningens Anita S. Dietrichson og Thorbjørn Thorkildsen, assisterende banksjef i Sparebank 1 SR-Bank.

Blir sponsor for hagefesten i tre nye år

24.06.2016 | Ingrid Michalsen
Sparebank 1 SR-bank og Eiendomsmegler 1 sponsor næringsforeningens hagefest med 25.000 kroner hver per år, i tre nye år.
- SpareBank 1 SR-Bank har en visjon om å gi kraft til vekst og utvikling i regionen. Samarbeidet med næringsforeningen er en god måte å virkeliggjøre den visjonen på, sier Thorbjørn Thorkildsen, assisternede banksjef i Sparebank 1 SR-bank.

Det er fjerde året på rad at Næringsforeningen i Kristiansandsregionen arrangerer "Næringsforeningens Store Hagefest" for sine medlemmer i hagen utenfor Generalboligen. I fjor deltok i underkant av 500 personer på arrangementet. Årets hagefest går av stabelen 23. august, og påmelding til arrangementet finner du her.

- Vi var med å etablere den store hagefesten da den ble startet, og ønsker nå å være med også i fortsettelsen. Festen bidrar til at næringslivet i Kristiansand får en annerledes arena for å møtes på, og det er viktig. Her treffes engasjerte personer i regionen, og mye uformell kontakt etableres, påpeker Thorkildsen.

- Mange viktig saker er under arbeid, blant annet saker om«vei og fly» i regionen. En næringsforening som både vil og kan er vesentlig for at vi skal få gode løsninger på de utfordringene som regionen står overfor, fortsetter han.

Som satser på stort oppmøte og høy stemning under årets hagefest. Banken skal i tillegg lage en konkurranse, med pengepremie, hvor de involverer noen av næringsforeningens medlemmer som tar spesielt samfunnsansvar.

- Vi håper på full hage under årets arrangement, og sørlandssommer med sol og varme, sier Thorkildsen.

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen setter stor pris på støtten.

- Vi er svært glade for at Sparebank 1 SR-Bank fornyer avtalen med oss, og vi er opptatt av at de skal være en fornøyd sponsor. For næringsforeningens medlemmer betyr dette at vi trygger hagefesten, og legger et godt grunnlag for å kunne planlegge og gjennomføre det som etter hvert har blitt Sørlandets viktigste møteplass for næringslivet.  At Sparebank 1 SR-Bank heier på dette, betyr forhåpentlig også at de ser viktigheten av arbeidet vi gjør, og det takker vi for, sier Anita S. Dietrichson, administerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.
facebook

Relaterte saker