Medlemsnytt
I midten: Marianne Bryne Dalane. Til høyre: Kristin Frigstad, Thon Hotel Kristiansand. Foto: Marcel Tiedje

B2B-arrangement ga butikk

01.10.2021 | Lotte Blom van der Male
I etterkant av Næringsforeningens B2B-frokostmøte har nye to bedrifter blitt knyttet sammen. Denne gangen Thon Hotel Kristiansand ved Kristin Frigstad og Safir Solutions ved Marianne Bryne Dalane.
- Gjennom arrangementet ble vi litt kjent, og det var derfor enkelt å ta kontakt for å diskutere ideer til videre samarbeid. God kjemi hadde absolutt også noe å si, og siden begge parter var åpne for å kaste seg ut i å prøve noe nytt, var det bare å sette i gang, forklarer Marianne Bryne Dalane.

- Hva går deres samarbeid ut på?

- Flxbl er en app hvor treningsinstruktører kan synliggjøre sine treninger og deltakere kan booke. Som en del av konseptet ønsker vi å finne lokaler hvor trening kan foregå, gjerne ny bruk av eksisterende arealer, og tilby dette til instruktørene som bruker løsningen vår.

- Kristin (Frigstad, red.) synes ideen var spennende og så verdien av at gjester og ansatte på hotellet kunne bruke tilbudet, men også at byens befolkning kunne ta turen innom og oppleve hotellet på en ny måte. Det første tilbudet som starter opp er morgenyoga, på onsdager, 08.00-08:45. Akkurat i tide for en god start på arbeidsdagen, sier Dalane.

Dette skal de gjøre videre

Marianne Bryne Dalane forklarer at planen nå er å jobbe for at tilbudet blir kjent i byen, og deretter bygge på med flere aktiviteter.

- Vi ser også for oss et samarbeid der Thon Hotel Kristiansand kan tilby timer med ulike treningsinstruktører til kurs og konferanser som holdes på hotellet. Her er det mulighet for å tilpasse aktiviteter til ulike grupper og ønskede tidspunkt, legger hun til.

- Hvorfor bør man egentlig dukke opp på et B2B-arrangement?

- Man bør delta for å skape relasjoner, bygge nettverk og å bli kjent med andre firmaer og høre hva de tilbyr. Vi synes det er spennende når B2B arrangementene blir lagt ute hos medlemsbedriftene, slik at vi blir litt mer kjent med de forskjellige bedriftene, avslutter hun.
facebook

Relaterte saker