Medlemsnytt
Lykkelige aptumister, med eier og leder Tulla Wahlstedt i front, med det synlige beviset på seieren! Foto: Aptum

Aptum er kåret til årets reklamebyrå

27.05.2016 | May Baagøe Broughton
Torsdag 26. mai ble reklamebyrået Aptum i Kristiansand hedret med tittelen Årets Byrå 2016 (7-25 MNOK) under den nasjonale kåringen "Årets Byrå" i Oslo Konserthus.
Den gjeve prisen er basert på en omfattende kundeundersøkelse utført av det svenske analysebyrået Regi i samarbeid med Dagens Næringsliv. Norske pr-, medie- og reklamebyråer sender inn sine kundelister, og byråene med landets mest tilfredse kunder ut i fra resultatene i undersøkelsen kåres som vinnere i ulike klasser.

- At kundene våre gir oss denne seieren er helt fantastisk! Det er kundene vi er til for og lever av, derfor betyr dette utrolig mye for oss. Dessuten gir resultatene fra undersøkelsen meget verdifull innsikt som kan bidra til å gjøre oss enda bedre, sier Tulla Wahlstedt, daglig leder i Aptum.

Konurransen ble avholdt for første gang i Norge og Aptum er det eneste byrået som har vunnet pris i denne konkurransen.

- Først og fremst: Gratulerer til Tulla og gjengen, jeg kjenner ingen som fortjener mere enn nettopp Aptum. Det er rett og slett et resultat av hardt arbeid, av god oppfølging og ikke minst det å bry seg om kundene. Kjennetegnet til Aptum er vel entusiasme og engasjement – i tillegg til kreative løsninger av god kvalitet. Og så gjør det jo ikke at det er en voksen dame som regjerer på toppen, sier Anita S.Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen, i en kommentar.

Disse gikk til topps i de ulike kategoriene:

Reklamebyrå (7-25 MNOK):

 1. Aptum
  2. Naug&Venner
  3. Futatsu Industries


Reklamebyrå (25+ MNOK)

 1. Pol
  2. Kitchen
  3. Anti


Pr-byrå:

 1. Trigger
  2. Iteo
  3. Wergeland/Apenes


Åpen klasse:

 1. Brandlab
  2. RedInk
  3. Red Performance


Mediebyrå (7-50 MNOK):

 1. Red Media Consulting
  2. IUM/BPN
  3. Maxus


Mediebyrå (50+ MNOK):

 1. Mediacom
  2. Starcom
  3. Carat

facebook