Nytt om navn
F.v. Mattis Natvig Segerberg, Miriam Skaar Stormark og Espen Cederberg

Tre nye hos Bouvet

24.01.2023 | Lotte Blom van der Male
Bouvet starter året med å ønske tre nyansatte velkommen. Miriam Skaar Stormark (42), Mattis Natvig Segerberg (29) og Espen Cederberg (30) startet alle i ny jobb hos teknologiselskapet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Miriam, Mattis og Espen skal alle jobbe i avdelingen for rådgivning, plattform, innsikt og analyse.

Miriam Skaar Stormark (42) har bachelor i IT og informatikksystemer og bak seg har hun flere års erfaring som konsulent. Hun kommer fra Unit4, her opparbeidet hun seg bred erfaring med implementerings og forbedringsprosjekter, hos store og mindre kunder både innen offentlig og privat sektor.

Skaar Stormark trives godt med kombinasjon av rådgivning og teknisk arbeid, og motiveres av å jobbe på prosjekter hvor hun i samarbeid med kunden oppnår gode resultater.

 
Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med nye kollegaer og kunder, lære mye nytt og få bidra på spennende prosjekt.  

Mattis Natvig Segerberg (29) er utdannet sivilingeniør ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU).

De siste fire årene har Mattis Natvig Segerberg jobbet med digitalisering og produktutvikling i havbruksnæringen i selskapet Bluegrove AS, og har vært Solution Manager for selskapets løsning for autonom fôring av laks.

Fra tidligere har Segerberg også jobbet en periode som konsulent i Deloitte.


- Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med næringsliv og offentlig sektor i Agder og bidra til den spennende utviklingen i regionen vår.

Espen Cederberg (30) er utdannet økonom ved høgskolen i Telemark og har en brennende interesse for teknologi, utvikling og programmering. Cederberg kommer fra rollen som IT-sjef hos Strai Kjøkken.

Den nye jobben innebærer nye, spennende prosjekter med et stort og godt fagmiljø. Jeg ser frem til å ta fatt på utfordrende problemstillinger og lære mye, samt skape gode relasjoner til kolleger og kunder, sier Cederberg.

Avdelingsleder Thor-Ole Johansen er svært fornøyd med å få tre nye kolleger på laget:

- Med dette styrker og utvikler vi et allerede sterkt fagmiljø og kan se frem mot videre vekst
i 2023, sier han.
facebook