Nytt om navn
Foto: Fra venstre Halldor Ulland (databaseanalytiker), Almira Isabel Tsigakis (Systemutvikler)

To nye utviklere på laget

04.08.2022 | Lotte Blom van der Male
Den første uken av august er travel hos Profundo. Selskapet er utvidet og ønsker totalt tre nye ansatte velkommen. Derav to utviklere.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint

ProFundo opplever sterk vekst og i takt med veksten styrker selskapet nå IT-avdelingen. I tillegg til at Profundo har fått ny daglig leder, presenteres også to nye systemutviklere.


Almira Isabel Tsigakis er nylig utdannet front-end utvikler og starter som systemutvikler i ProFundo. Hun er 29 år og har en forkjærlighet for naturvern, dyrevern, frivillig arbeid og det kreative.
 

- Jeg gleder meg til å jobbe hos ProFundo fordi da kan jeg kombinere det kreative digitale univers, samtidig som jeg kan flette dette sammen med min eksisterende erfaring med å arbeide for frivillige organisasjoner. Ingenting er bedre enn å kunne jobbe i takt med sine verdier, sier Tsigakis.

 

Haldor Ulland er nyansatt databaseanalytiker. Han er 25 år og er akkurat ferdig med en bachelor innen IT fra Universitetet i Agder. Haldor er en aktiv fyr og på fritiden spiller han volleyball og synger opera.
 

- Jeg gleder meg til å jobbe hos proFundo fordi jeg kan være med på å håndtere og behandle informasjon til bedrifter som er med på å gjøre verden til et bedre sted. I tillegg er jeg veldig interessert i å utvikle ferdighetene mine innenfor PLSQL, sier Ulland. 

facebook