Nytt om navn

To nye hos PwC Consulting

26.01.2023 | Lotte Blom van der Male
Kristian Rostoft Boysen (43) og Rolf Henrik Karlsen (28) er nylig ansatt som konsulenter i consulting i PwC Kristiansand.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Rolf Henrik Karlsen har en bachelor i mekatronikk og master i industriell økonomi og teknologiledelse, i tillegg til praktisk-pedagogisk utdannelse. Han har vært daglig leder i Proveny Venture, daglig leder og co-founder av Chosen, samt lektor på Vennesla videregående skole.

Kristian Rostoft Boysen er utdannet statsviter og kommer til PwC fra Oxford Research, hvor han var sjefanalytiker og inngikk i ledergruppen. Han har også mange år bak seg med internasjonalt arbeid - blant annet for FN og Flyktninghjelpen.

- Hva ser dere mest frem til i den nye jobben?

- Jeg ser frem til å jobbe både på internasjonale-, nasjonale og regionale prosjekter. PwC er et utrolig bredt kompetansemiljø – jeg ser frem til å jobbe sammen interessante og dyktige kollegaer, sier Rostoft Boysen.


- Jeg ser frem til å få et dypere innsikt i det regionale næringslivet, samt å samarbeide med dyktige aktører her på Sørlandet. Videre gleder jeg meg til å lære av flinke kollegaer og ta del i det brede kompetansemiljøet her på PwC, sier Karlsen.
facebook