Medlemsnytt
Ny ledergruppe som skal drive den kommersielle utleievirksomheten i Q42 videre. Foran fv.: Daglig leder Line Byremo, Hotell- og arrangementsansvarlig Therese Wigardt, Salgs- og markedsansvarlig Tor Marius Markussen. Bak fv: Regionsjef Sør Martin Graham og Administrativ leder Rebecca Paulsen.  Foto: Madhuset / Kristiansand kongressenter

Slik vil de forvandle kongressenteret i Q42

16 00:00:00.03.2023
Madhuset går fullt inn som ny kommersiell driver av Sørlandets største kongressenter i Q42. Selskapet har store planer for den videre driften.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Tidligere i vinter ble det kjent at Madhuset utvider sin virksomhet fra catering og selskap, til også å innebære utleie av selskapslokaler, konsertsal, kongressenter, overnatting, konferanse og møterom i Q42.

1. februar overtok Madhuset driften ved å kjøpe ut virksomheten og ansatte i Kristiansand kongressenter, for å drive 100% kommersielt.

- Q42 er et spektakulært bygg, sentralt i Kristiansand sentrum, og inneholder både det største kongressenteret på Sørlandet og det minste «hotellet» i byen. Mange vet ikke at vi også har lydtett tolkerom, TV-studio og greenscreen her på huset. Vi ser potensiale for å drifte dette sammen med et styrket lag av kompetente ansatte, vertskap og teknikere, sier daglig leder Line Byremo.

Hun forteller at de skal skape et sted hvor alle er velkomne til å bli underholdt og begeistret, enten de skal på foredrag, konsert og standup-show, en stor konferanse, eller julebord med arbeidsplassen.

- Madhuset kommer inn med en spisskompetanse på gode smaksopplevelser hvor mat og råvarer har høy kvalitet. Samtidig overtar vi ansatte med høy kompetanse innen møter, konferanse og events, som også har høyt fokus på gode opplevelser for våre gjester og publikum som besøker Q42, understreker Byremo.

Den nye ledergruppen består av en kombinasjon av ansatte fra Madhuset og tidligere Kristiansand kongressenter. Sammen med Byremo, fortsetter Martin Graham i sin stilling som Regionsjef Sør, med fokus på catering og selskap i hele landsdelen. Ledergruppen har blitt styrket med tre nye ansatte: Salgs- og Markedssjef Tor Marius Markussen, Therese Wigardt som er Hotell- og Arrangementsansvarlig og Rebecca Paulsen som fortsetter i rollen som Administrativ Leder.

Re-branding gir store muligheter for Q42

- Litt av utfordringen med et stort og kompleks bygg som Q42, er at vi har så mye kult å tilby våre kunder, men at det er vanskelig å markedsføre på en god måte. Derfor er vi midt i en veldig spennende re-branding prosess med ny visuell profil, logo og helt nytt navn! Prosessen er planlagt å bli ferdig på vårparten i 2023, sier salgs- og markedssjef Tor Marius Markussen, som legger til:

- Vi kan røpe såpass, at vi får et nytt navn som skal omfavne flere typer arrangementer enn tidligere. Q42 skal bli et sted for alle, hvor man kan komme sammen for å bli opplyst, underholdt, skape nye relasjoner, eller skape utvikling og ringvirkning for både arbeidsplass og region. Men vi vil kan ikke røpe navnet enda – så folk må vente i spenning.

Arkivfoto: Brudeshow i Q42.

Allerede nå merker han noe av effekten av eierskiftet av kongressenteret, og ikke minst at publikum begynner å få pandemien litt mer på avstand. Derfor begynner det også å bookes inn enda flere åpne publikumsarrangementer i 2023, blant annet flere ulike moteshow, foredrag om kvinnehelse, vitenskapsshow for familien og ikke minst en svært annerkjent standup-komiker. Først ut er det populære foredraget til professor Ingvard Wilhelmsen, Sjef i eget liv førstkommende mandag.

Forsatt satsing på catering og events i hele Norge

Madhuset har etablert seg som et av de største catering-firmaene i regionen. Nå har de, ifølge eier Joachim Larsen, flere store planer for å ta det nasjonale markedet med storm, og derfor vil cateringtjenester fortsatt stå for en stor del av aktiviteten i tiden fremover. Samtidig vil Madhuset beholde sine signaturretter og levere selskapsmat til både bryllup og konfirmasjoner på Sørlandet.
 
facebook