Medlemsnytt
Fra venstre: John Humborstad (Leder av Terrengutvalget) og Ole Johan Bueklev (Daglig leder, Repstad Eiendom)

Repstad og Terrengkarusellen fornyer samarbeid

15.03.2022 | Lotte Blom van der Male
Repstad Eiendom sitt engasjement i Terrengkarusellen dukket opp for cirka ni år siden etter en forespørsel fra en av de ansatte. Daglig leder i Repstad Eiendom, Ole Johan Bueklev, var positiv allerede da, men enda mer engasjert nå.
artikkelen fortsetter under annonsen
Brokke

Repstad Eiendom går stadig tydeligere inn for å støtte opp rundt Terrengkarusellen, og har nylig fornyet og utvidet samarbeidsavtalen med Agder Bedriftsidrettskrets og Terrengkarusellen.

Dette er leder av Terrengutvalget, John Humborstad, svært fornøyd med og slår fast at dette bidrar både til videreutvikling av karusellen og til å holde deltakeravgiften lavest mulig.

Daglig leder av Repstad Eiendom, Ole Johan Bueklev, deltar ikke bare selv, faktisk har slekta stilt opp med alle familiens fire generasjoner i samme aktivitet.
 

Bueklev sier at det er høyt prioritert for Repstad Eiendom å støtte opp om aktiviteter som fremmer god folkehelse. Derfor er Terrengkarusellen et enestående tiltak som Repstad ønsker et langsiktig samarbeid med.

Han legger til:
 

- Det er en viktig del av filosofien til Repstad Eiendom at: "Når vi bygger nye boligområder skal vi alltid ha fokus på folkehelse"og vi trenger ikke lete lenge for å finne bevis på at dette er mer enn bare tomme ord. Mest aktuelt nå er utbyggingen av Kjellandsheia, litt syd for Lunde i Søgne. Her har en dugnadsgjeng med utgangspunkt i Repstad Eiendom og pensjonister, tidligere ansatte i Søgne kommune, jobbet utallige dugnadstimer og arbeidstimer for å lage godt tilrettelagte turløyper parallelt med salg av flotte tomter.
 

"Milslukeren" og Kjellandsheiløpet

 

Gjennom flere år har deltakerne i Terrengkarusellen tatt seg en årlig tur til Søgne, for å delta i Repstadløpet rundt Kvernhusvannet. Fra 2018 fikk Kjellandsheia også sitt eget løp. Dette har blitt godt mottatt blant karusell-løperne, og noen kaller området for "Søgnes Jegersberg".

Kjellandsheiløpet i Terrengkarusellen går i år av stabelen 1. september.
 

De ivrigste karusell-løperne er også godt kjent med konseptet "Milslukeren". Dette er et tilbud til de som synes en enkelt runde i løypene er for lite. Repstad Eiendom er hovedsponsor for Milslukeren.
 

- Vi i Bedriftsidretten setter stor pris på samarbeidet og er imponert over engasjementet Repstad legger ned. Ikke bare i Terrengkarusellen men også i form av lokale turkart, skilting av løyper og andre viktige folkehelsetiltak. Vi gleder oss til veien videre sammen med Repstad Eiendom, avslutter Kristin Tverberg, aktivitetskonsulent i Bedriftsidretten.

facebook

Relaterte saker