Medlemsnytt
Aquaramas uteområde består nå av to basseng, og en varmkulp. Daglig leder, Vibeke Holm Ruud, forteller om gode besøkstall etter nyåpningen.

Nytt uteområde: - Flott respons og gode besøkstall

06.02.2024
Aquarama opplever stor interesse for det nye uteområdet: - Det er fantastisk at folk er fornøyde, sier daglig leder, Vibeke Holm Ruud.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
- Det var veldig fint å se alle gjestene som kom for å feire åpningen sammen med oss, og det var rørende å observere de første som tok i bruk det nye anlegget vårt, forteller daglig leder Vibeke Holm Ruud.

En drøy måned har gått siden åpningen 19 desember. Hele uteområdet, som nå består av to basseng og en varmkulp, skal holde åpent hele året.

- Vi har jobbet lenge for dette, og vi er så glade for endelig å kunne dele dette med alle våre gjester, fortsetter Ruud.

Utendørsområdet inneholder et basseng som måler 25x10 meter og kan rigges med opptil fire baneinndelinger. Bassenget har en bunn som kan heves horisontalt og skråstilles, i tillegg til flyttbare startpaller.


De tre bassengene sett fra luften på kveldstid. (Foto: Aquarama)

Uteområdet er skreddersydd for en rekke aktiviteter, inkludert trening, lek og opplæring. Temperaturen varierer fra 28 grader i ukedagene, ideelt for trening og mosjon, til 34 grader i helgene for optimal lek og moro, opplyser markedsansvarlig, Caroline Hansen.

I tillegg er det innstalert en varmekulp på nærmere 12 kvadratmeter, som holder en konstant temperatur på 38 grader - året rundt. Fra denne kan gjestene nyte utsikten utover Tangen og Bystranda.

Siden åpningen har besøkstallenevært svært gode, og tilbakemeldingene positive. Aquarama hadde over 32.000 besøkende i januar.

- Tilbakemeldingene fra våre gjester betyr utrolig mye, og det er fantastisk å høre at folk er fornøyde og imponert over det nye området, sier Ruud.
 
facebook