Nytt om navn

Ny manager hos PwC

13 00:00:00.03.2023 | Lotte Blom van der Male
Christian Gudbrandsen Sivertsen (31) er ny manager hos PwC. Han startet i ny jobb 1. mars.
artikkelen fortsetter under annonsen
Adv. Tofte
Gudbrandsen Sivertsen kommer fra jobben som prosjektleder og business consultant i Tietoevry. Han er utdannet master i økonomi og administrasjon, siviløkonom ved Universitetet i Agder.

- Jeg går inn i PwC Consulting sin Business Technology-gruppe hvor vi støtter organisasjoner med å lykkes gjennom teknologi og digitale løsninger, sier G. Sivertsen.

Han legger til:

- Kort sagt bistår jeg organisasjoner med å velge, implementere og forvalte sine digitale tjenester og systemer. Underveis støtter jeg organisasjonen med å finne passende måter å arbeide på for å sikre at man lykkes også etter prosjektperioden. 

- Med min bakgrunn vil jeg i PwC bidra som rådgiver og prosjektleder i planlegging, design og implementeringsinitiativer hos kunder som ønsker å effektivisere virksomheten, skape nye konkurransefortrinn, og oppnå sine visjoner og mål ved hjelp av teknologi og digitale løsninger. Jeg har lang erfaring innen prosjektledelse, rådgivning og produktledelse fra Tietoevry, og ser frem til å ta med seg denne erfaringen inn i PwC og bygge videre på denne kompetansen. 

- Hva ser du mest frem til i ny jobb?

- Mest av alt ser jeg frem til å bli en del av et tungt kompetansemiljø innen forretning og teknologi rådgivning, jobbe med nye organisasjoner og bransjer, og ikke minst ser jeg frem til å samarbeide med nye, dyktige kollegaer i Kristiansand. 

- Jeg er sikker på at jeg i PwC vil få mange spennende erfaringer og utfordringer, og har som mål å bidra til at våre kunder oppnår merverdi og positive resultater som følge av kompetansen vi leverer. Generelt ser jeg frem til å være med å videreutvikle konkurranseevnen til selskaper i regionen. Sørlandet står foran mange muligheter, både lokale og globale, og jeg ser frem til å være med på å gjøre organisasjoner i regionen i stand til å kapitalisere på disse.
facebook