Aktuelt

Lanserer nettverk for bærekraftsansvarlige

24.11.2023
Nettverket skal være et møtepunkt for de som arbeider med bærekraft i regionen. Første samling er 16. januar.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
Nettverk for bærekraftsansvarlige skal være et sted for inspirasjon og gode dialoger rundt bærekraftstemaer, og for å utveksle erfaringer på tvers av bransjer. Allerede er det over 20 påmeldte til første samling, og et stort antall bransjer er representert.

Dette er et nettverk som egner seg for mellomstore- og store virksomheter. Det retter seg mot bærekraftsansvarlige i virksomheten, eller ansatte som har tilsvarende ansvarsområder.

- Flere aktører har etterspurt en slik arena hvor bærekraftsansvarlige kan møtes på tvers av bransjer. Nå gleder vi oss veldig til å komme i gang med nettverket, sier Ingrid Michalsen og Tina McDougall i Næringsforeningen. 

- Det er flere i Næringsforeningens ressursgruppe, Grønn omstilling, som har spilt inn dette som et behov. I dag må man til Oslo for å få tilgang på slike nettverk, det ønsket vi å gjøre noe med. Hensikten er at det blir en arena hvor aktørene får faglig påfyll, muligheten til å dele erfaringer og utfordringer på tvers, samt skape et nettverk og en arena hvor de som sitter i disse funksjonene får et sted som de kan treffes. Ofte kan det være litt ensomt å sitte med denne rollen alene, da er det verdifullt å møte andre i tilsvarende stillinger, forklarer Michalsen.

Det skal arrangeres fire samlinger i året. Første samling gjennomføres 16. januar 2024. påmeldingsfrist for første samling er 1. desember.


Ved interesse for nettverket, ta kontakt med: ingrid@nikr.no eller tina@nikr.no
facebook