Medlemsnytt
Seniorkonsulenter i Point Taken, Tord Støme, Torstein Elvrum og Luc Marolt, med Arendal sentrum i bakgrunnen.

IT-selskap etablerer seg i Arendal

15.09.2022
Point Taken AS har etablert seg i Havnegata i Arendal. Med lokasjon et lite steinkast fra Pollen, ønsker de å være tettere på bedriftene i denne delen av Agder.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
Midt under Arendalsuka i august kom de på plass. IT-spesialistselskapet som fra før har kontor på Tangen Babord i Kristiansand inntar nå den østre delen av Sørlandet.

- Vi i Point Taken sett behovet for å etablere et kontor i sentrum av Arendal.

Det sier regionleder Remi Lorentsen. Han er veldig glad for at de nå har funnet en god lokasjon for utvide virksomheten.

- Vi ønsker å "ta pulsen" av Arendal innen IT og ønsker derfor å være tilstede i en by det skjer mye i- og rundt. I de tilfeller hvor kunden også har behov for vår fysiske tilstedeværelse blir dette en stor  fordel. Vi har fått til en løsning med flotte lokaler, meget sentralt, og en utrolig flott utleier som gjør det mulig for Point Taken å vokse i Arendal, sier han.

I oppstartsfasen har bedriften møterom og kontorplass til tre seniorkonsulenter, med mulighet for å gradvis utvide.

- Vi håper derfor at lokasjonen skal knytte oss nærmere bedrifter som søker vår bistand og rådgivning innen Microsoft plattform og Azure. Dersom det er IT konsulenter her borte som ønsker å jobbe i vårt team så håper jeg vi hører fra dem, avslutter Lorentsen.

 
facebook