Medlemsnytt
Fv: Marius Jensen, Amalie Eilertsen og Simen Osberg. I tillegg er Ole Martin Mørk med å arrangere, men ikke tilstede på bildet.

Inviterer til "Student x Næringsliv"

29.04.2022 | Lotte Blom van der Male
Nå vil UiA Nyskaping vise at studentene kan bygge sin karriere på Sørlandet. De lanserer et nytt konsept som heter Student X Næringslivet som skal finne sted 25. mai på Christiansholm Festning. Tema blir fremtidens arbeidere.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
25. mai fra 18.00 - 22.00 på Christianholm Festning avholdes Student x Næringslivet som har til formål å knytte fremtidens arbeidere med næringslivet gjennom en direkte tilnærming.

- Dette er en unik mulighet for bedriftene til å få et naturlig og nært innblikk i hva som finnes av kompetanse hos studentene. Samtidig får bedriften mulighet til å ta sitt samfunnsoppdrag om å utvikle, forme og forberede neste generasjon. Vi gir bedriftene direkte relasjon til over 150 studenter, sier Amalie Eilertsen fra UiA Nyskaping og ellers Norsjór og Norsk Petroleumsforening.

Eilertsen forklarer:

- Gjennom to semestre har vi gjennomført flere mindre arrangementer med temaer som innovasjonskultur på Sørlandet, investering og" ledelse. Her har næringslivet fått mulighet til å presentere seg for studentene med kunnskap og erfaring knyttet til tema som leder videre til samtale under hovedattraksjonen "mat og mingling".

- Arrangementet 25. mai skal overgå alt annet vi har gjort tidligere. Vi har slått oss sammen med Norsk Petroleumsforening Sørlandet og Start UiA, og sammen har vi satt et solid program. Vi starter showet med en rå film som viser unike bedriftsbesøk rundt om på Sørlandet.

Hun legger til:

- Vi smeller til med en spennende paneldebatt hvor representanter fra næringslivet svarer på aktuelle spørsmål innsendt fra studenter. Rockestjerner i næringslivet kommer for å dele sine erfaringer. Sist men ikke minst god stemning, mat, drikke, musikk og mingling.

Eilertsen forklarer at programmet er tilpasset studenter ved UiA, men alle som ønsker å lære og knytte nettverk til næringslivet er velkommen.

Program for kvelden

Programmet som Student x Næringslivet har satt sammen for 25. mai ser ut som følger:

18.00 Introduksjon

18.10 Film fra innovative bedrifter på Sørlandet

18.30 Paneldebatt med spørsmål fra studenter

19.30 Kort presentasjon av alle bedriftene

20.00 Headliner 1

20.20 Headliner 2

21.00 Mat og mingling

Amalie Eilertsen oppfordrer bedrifter til å delta og å dele kunnskap og erfaringer med studentene. Påmelding inkluderer gratis inngang, mat og drikke og skjer via link her. 
facebook

Relaterte saker