Medlemsnytt

Inngår samarbeid med Amnesty

18.11.2022
Jonas B. lanserer «Pizza er en menneskerett», og inviterer til lanseringsfest med besøk av generalsekretæren i Amnesty, John Egenæs, torsdag 24. november.
artikkelen fortsetter under annonsen
Aksell

- For oss i Jonas B. er det en selvfølge å behandle alle likt og med respekt, hos oss er alle velkomne. Derfor utfordret vi oss selv: Hva kan vi bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted?, forteller Thomas Berntsen, daglig leder ved Jonas B. i Kristiansand.

- Vi bestemte oss for å øke fokuset på menneskerettighetene. I nært samarbeid med Amnesty har vi derfor utviklet konseptet «Pizza er en menneskerett». For hver pizza gir vi 5 kroner til det viktige arbeidet Amnesty gjør på vegne av våre felles menneskerettigheter, forklarer Berntsen videre.

Torsdag 24. november inviterer de alle pizzaglade mennesker til lanseringsfest hos Jonas B. i Kristiansand, og på programmet står besøk av Amnestys generalsekretær, John Egenæs. 

- I tillegg blir det underholdning ved Sjur Hjeltnes og en helt unik ‘pizza-tasting-meny’ laget av våre dyktige kokker, forteller Berntsen. 
facebook