Nytt om navn

Hun skal jobbe som bemanningsrådgiver i Adecco

20.06.2024 | Lotte B. van der Male Holtskog
Anette Strædet (45) er ny selectrådgiver/bemanningsrådgiver hos Adecco Norge. Hun startet i ny jobb 13 mai.
- Min første «voksenjobb» var i Telenor, og deretter i Telia. De til sammen 15 fine årene i telekom førte meg til mer salg, bl.a. i Coca-Cola på Lørenskog, forteller Strædet.

- Etter å ha blitt mor var det naturlig for meg å dra tilbake til min fødeby hvor jeg har all familie. Vel hjemme fikk jeg ved en ren tilfeldighet prøve meg i rekruttering- og bemanningsbransjen, noe som gav enorm mersmak.

- Jeg valgte retning helse, noe jeg aldri har jobbet innen, ettersom interessen for salg, språk og kultur ble mye større, og gjorde at jeg omsider fant veien til mer salgsrettede stillinger, noe som igjen tok meg til bransjen jeg trives meget godt i – rekruttering.

- Hva vil ny jobb innebære?

- Ny jobb for meg innebærer at jeg får drive med det jeg liker aller best. Det siste året jobbet jeg i bank, noe som gav meg et godt innblikk i økonomi og finans. Jeg fikk lære en hel masse, i et utrolig godt arbeidsmiljø i storbanken Nordea.

- Til tross for det savnet jeg den kontakten med mennesker man får gjennom det å drive med bemanning og rekruttering. Da jeg kom i prat med Adecco, og på ny fikk muligheten til å drive med det jeg trives aller best med, ble valget lett.

- Hva ser du mest frem til i ny jobb?

- Jeg ser mest frem til det å møte nye mennesker, høre om deres situasjon og bistå dem slik at de finner det de søker etter, kandidater som oppdragsgivere. Jeg er en nysgjerrig sjel som liker å finne løsninger og se muligheter, og ikke minst resultatene av full klaff i oppdragene.

- Jeg har allerede blitt godt kjent med mine kollegaer i Adecco, en fantastisk gjeng på fire, som har gjort det lett for meg å oppleve dette som den beste arbeidsplassen jeg noen gang har hatt. Så nå er jeg klar for å ta fatt på en spennende høst etter en forhåpentligvis solfylt sommer her sør.
facebook