Medlemsnytt
Til venstre i bildet står Håvard Hildrum, prosjektleder i FLOW Pluss Norge sammen med samarbeidspartnere under en ombygging på Jæren.

Har hatt en travel start på året

23.05.2024 | Lotte van der Male Holtskog
FLOW Pluss Norge tilbyr prosjektledelse samt drift- og vedlikeholdstjenester. De ansatte reflekterer med glede over de første månedene av 2024.
 - Med dedikerte ansatte og stor lidenskap har vi oppnådd milepæler og styrket vår posisjon som en pålitelig partner hos våre kunder, forteller teamleder og prosjektkoordinator i FLOW Pluss Norge, Karitha Indine Wold. 

Hun er tydelig stolt av bedriftens prestasjoner i starten av 2024.

- Vårt mål om alltid å levere over forventing på våre prosjekter og videreutvikle våre tjenester til våre kunder er et resultat av vårt engasjerte team og vår forpliktelse til å kontinuerlig forbedre oss.

Med en god start på året, er selskapet godt rustet til å fortsette sin vekst.

- Starten på året har vært travel med varierte prosjekter, herunder nye byggeprosjekter og rehabiliteringer av eksisterende lokaler. Vi har fortsatt å levere på vårt løfte om kvalitet, innovasjon og pålitelighet, forklarer Wold.


Teamleder og prosjektkoordinator Karitha Indine Wold

- Med en god portefølje av prosjekter samt spesialtilpassede drifts- og vedlikeholdsavtaler har vi ytterligere forsterket vår posisjon som foretrukket partner for kunder som ønsker vår ekspertise på prosjektledelse, forklarer Wold.

Selskapet har blitt en ettertraktet samarbeidsparter for de som ønsker at alle drift- og vedlikeholdsoppdrag håndteres av en ekstern samarbeidspartner.

- Dette frigjør tid hos hovedkontorene til å fokusere på andre arbeidsoppgaver, mens de daglige og driftskritiske «ad hoc» henvendelsene kommer direkte inn til, og blir løst og fulgt opp av oss.

- Vi i FLOW Pluss Norge ser frem til å fortsette å bygge videre på denne positive utviklingen i resten av 2024 og videre, avslutter hun. 

Prosjekt nylig gjennomført for kunde av FLOW Pluss Norge.
facebook