Nytt om navn

Flere nye hos EY

14.09.2023 | Lotte Blom van der Male
Fem nyutdannede starter i jobb i august hos EY i Kristiansand.
I august startet fem nyutdannede hos EY Kristiansand. Både Axel William Patricksson, Sondre Verdal, Fredrik Flaa Tellefsen, Maren Storsveen og Sarah Gastinger fullførte masterstudier ved UiA våren 2023. 

Axel William Patricksson begynner som konsulent i EY og har en master i økonomi og administrasjon, med spesialisering i finans. Patricksson har vært aktiv alpinist, og hadde også en periode på det norske alpinlandslaget, før han startet på siviløkonomstudiet.

- Med en bakgrunn fra idretten, er store deler av min tidligere erfaring knyttet til det. Jeg opplever at EY har en lignende tilnærming til å oppnå resultater, gjennom godt strukturert arbeid i team hvor alle jobber sammen mot et felles mål. I skibakken var det medaljer og raskere tid som gjaldt, hos EY er det gode løsninger som bidrar til at kundene driver mer effektivt.

- Det, i tillegg til mulighetene til å forme sin egen karriere og jobbe med varierte oppgaver og bedrifter, gjorde at EY var et naturlig valg for meg. Jeg er spent på tiden framover med gjengen hos EY Kristiansand, og håper å kunne bidra positivt med min bakgrunn og mine erfaringer.

Sondre Verdal begynner som konsulent, og har en mastergrad fra UiA med spesialisering innen økonomisk styring. Før han startet på siviløkonomstudier, jobbet han ett år som røykdykker i Forsvaret og to år som avdelingsleder hos XXL.

Verdal sier han valgte EY først og fremst på grunn av de gode mulighetene for læring og personlig utvikling.

- EY har et sterkt fokus på kontinuerlig læring og utvikling, noe som tiltalte meg. I tillegg har EY et bredt nettverk av kolleger med variert kunnskap, noe som gir en god mulighet til å lære fra ulike perspektiver. Dette i kombinasjon med et imøtekommende og godt arbeidsmiljø, gjorde EY til det beste valget for meg.

Fredrik Flaa Tellefsen har en mastergrad i regnskap og revisjon.

- Jeg valgte å starte som revisor i EY fordi jeg fikk et godt førsteinntrykk da jeg var her på intervju. EY er også flinke på å promotere fleksibel arbeidstid og hybrid arbeidsmodell. Dette gjorde at jeg satt igjen med et helhetsintrykk som var bedre enn andre selskaper i bransjen, sier Tellefsen om valget av EY som sin første arbeidsgiver. 

Maren Storsveen har en master i økonomi og administrasjon med spesialisering innen økonomisk styring, og har jobbet et halvt år som studentintern i revisjon hos EY Kristiansand, før hun startet i fulltidsstilling som revisor i høst.

- Gjennom studietiden har jeg fått et godt inntrykk av EY, både gjennom stands og på bedriftspresentasjoner. Valget falt på EY på grunn av alle mulighetene som finnes i selskapet, samt fokuset på faglig utvikling, sier Maren. 

Sarah Julia Gastinger starter som revisor i EY og har også en master i økonomi og administrasjon med spesialisering i økonomisk styring.

- Jeg valgte EY blant annet fordi jeg fikk et veldig positivt inntrykk av arbeidsmiljøet, noe som er viktig for meg. Samtidig så jeg muligheten til å lære mye, bli utfordret og utvikle meg og kunne jobbe i team.
facebook