Nytt om navn

Er ny avdelingsdirektør for Webstep Sørlandet

13.06.2022 | Lotte Blom van der Male
Andreas Eriksen-Fedog (40) er ny avdelingsdirektør for Webstep Sørlandet og begynte i ny jobb 10. mai.
artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse - vil du annonsere her?
Eriksen-Fedog kommer fra rollen som konstituert avdelingsdirektør for Webstep. Denne rollen har han hatt siden 1. februar 2022. Før dette jobbet han som salgs- og markedssjef i samme bedrift. Før karrieren i Webstep jobbet Eriksen-Fedog som bedriftsrådgiver i DNB.

- Jobben innebærer å lede og videreutvikle Webstep avdeling Sørlandet, som per juni i år består av 23 ansatte. Webstep utvikler morgendagen og vi har noen av markedets beste konsulenter som bistår kunder med programvareutvikling, rådgivning og UX design. De viktigste ingredienser i den nye jobben min er spennende oppdrag, god, faglig utvikling og relasjonsbygging til nye- og eksisterende kunder, sier den nye avdelingsdirektøren.
Eriksen-Fedog avslutter en masterutdannelse i Business Administration fra Universitetet i Agder i 2022. Han har i tillegg en mastergrad i International Management fra Universitetet i Strathclyde i Skottland. Før dette studerte han en bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra BI og NTU i Singapore.
- Jeg ser frem til å være med å utvikle Webstep Sørlandet videre sammen med mine dyktige kollegaer. Det er utrolig spennende å arbeide i et teknologiselskap hvor samspillet mellom mennesker og teknologi står i fokus, sier Eriksen-Fedog.

Han legger til:

- Enklere tilgang til teknologier som kunstig intelligens, sensorteknologi, tingenes internett og stordata kombinert med riktig kompetanse, vil gi en rivende utvikling fremover. Det er utrolig spennende og motiverende å være med å bidra i denne utviklingen.
facebook