Medlemsnytt
Fv: Cecilie Sørum og André Hugo Gabrielsen fra NAV som er arrangører. I tillegg deltar Aleksandra Cyganska fra NAV og Tomas Holy fra NHO Reiseliv. 

Dette er Jobbsøker-dagen i 2024

27.11.2023 | Lotte B. van der Male Holtskog
NAV Kristiansand arrangerer i samarbeid med NHO Reiseliv Sommerjobbmesse/Jobbsøkerdagen på kommunens innbyggertorg 11. januar klokken 1600 til 1800.
artikkelen fortsetter under annonsen
Brokke
- På messen kan man profilere bedriften sin og de ledige stillingene bedriften har for studenter, skoleelever, arbeidssøkere og jobbskiftere sier André Hugo Gabrielsen i NAV Kristiansand. 

Han legger til:

- Det er gratis å være med, så trenger du ekstra folk i sommer, sesongarbeidere eller generelt nye ansatte - er dette en fin mulighet. 

Sommerjobbmessen/Jobbsøkerdagen gir bedrifter sjansen til å møte kandidatene direkte. De kan profilere seg og informere om hva kandidatene kan forvente om de får sommerjobb i bedriften.

Her kan bedriftene og arrangører svare på spørsmål som:
 
  • Hvordan går en fram for å søke?
  • Hvilke arbeidsoppgaver kan en vente seg?
  • Hvilke kvalifikasjoner trenger en å ha for å få jobben?

- Samtidig vil arbeidsgivere kunne få et kort førsteinntrykk av de som ønsker jobb hos dere. Høres dette interessant ut? Du bør være rask med å melde på bedriften din, det forventes stor pågang, oppfordrer André Hugo Gabrielsen fra NAV.

Her kan du melde bedriften din på. 
 
facebook