Nytt om navn
Fra venstre: Marte Lohne Thomassen og Kristian Lohne Thomassen. (Foto: Amund Hestsveen og Kjell Inge Søreide)

Bytter roller internt i selskapet

01.08.2022 | Lotte Blom van der Male og Håkon Repstad
Kristian Lohne Thomassen (39) og Marte Lohne (32) bytter roller internt i Falk Media. Kristian Lohne Thomassen har nemlig valgt å legge vekk rollen som daglig leder i Falk Media AS. Nå vil han bruke tiden på det han liker aller best.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Pappaperm er givende, og samtalene med min datter har blitt mange. Pappapermisjonen ga rom for refleksjon. I løpet av tiden sammen med min datter fikk jeg mulighet til å tenke over hva jeg brenner mest for i jobben, sier Kristian Lohne Thomassen.

Ny stilling i Falk Media

- For min del, digger jeg å jobbe med markedsføring og strategi - og jeg digger å utvikle Falk Media til sitt rette potensial. Samtidig digger jeg å knytte nye kontakter som kan bli våre fremtidige kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Jeg liker å følge med på trender, og utvikle tjenester som vil få Falk Media sine kunder til å alltid ligge ett skritt foran. Jeg digger også å formidle egen læring videre til alle som abonnerer på både podkast, blogg og innhold i flere sosiale medier, sier Lohne Thomassen.

Han har jobbet som leder i godt over ti år, men vil nå fokusere på det han "digger" aller mest.

- Jeg kan teorien, og har vært leder i flere selskaper, men fagfeltet fortjener mer respekt enn jeg kan gi det. Etter mange samtaler med min datter, og mye tenking mens hun har sovet, har jeg besluttet å degradere/oppgradere (alt ettersom) min stilling fra "Daglig leder" i Falk Media til "Forretningsutvikler og Senior Rådgiver" i samme firma. Det faller også naturlig at en del av markedsførings- og salgsarbeidet havner i mine hender, selv om det ikke blir en del av tittelen, forteller han.

Han legger til:

 - Mange vil kanskje se på dette som "et steg ned" i hierarkiet. For min del vil det være helt motsatt! Endelig kan jeg fokusere på det jeg liker aller best. I tillegg får jeg jobbe med å sikre at Falk Media alltid har noe å komme med i en rask digital utvikling.

Ny daglig leder

Fra og med 1. juli tok Marte Lohne, tidligere ansvarlig for alt av administrasjon i Falk Media, over som daglig leder i selskapet. Hun skal altså sikre daglig drift av selskapet, avtaler, administrasjon og personalfokus. 

- Hun har både utdannelse, interesse og motivasjon til denne oppgaven. Hun har også større ambisjoner enn meg til å utvikle seg innen fagfeltet ledelse - og interesse for fag er viktig for dedikasjon til oppgaven, sier Lohne Thomassen og fortsetter:

- Min ambisjon er å fortsette utvikling av kompetanse innen markedsføring i en fortsatt rask digital utvikling. Det skjer så mye, og det er så moro! Jeg klør i fingra etter å jobbe med faget markedsføring, sammen med hele teamet, samtidig som jeg kan jobbe ut nye, kreative og spennende forretningsområder som vil gagne våre kunder godt. Jeg gleder meg!

Selv sier Marte Lohne Thomassen om rollebyttet:

- Det blir moro å jobbe med veldig dyktige mennesker innen sitt fagfelt!
facebook