Fra venstre: Odd-Arild Skonhoft (Næringsforeningen), Kjetil Hammersbøen (Senior Regnskapsrådgiver i Aider), Rolf-Eivind Berntsen (Leder Forretningsutvikling og Marked i Aider Agder) og Trond Backer (Næringsforeningen).

Aider er ny hovedsamarbeidspartner i Næringsforeningen

17.12.2021 | Margrethe Saga
Aider har store vekstplaner i Norge og har i dag over 320 ansatte fordelt på 14 kontorer. Målet er 1000 ansatte i løpet av få år.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
- Kristiansand og Sørlandet er et av våre satsningsområder, og vi ser samarbeidet med Næringsforeningen som et naturlig ledd i å komme enda tettere på det lokale næringslivet, sier leder for forretningsutvikling og marked i Agder, Rolf-Eivind Berntsen i Aider, som grunn til at de nå blir ny hovedsamarbeidspartner.

Han fortsetter:

- Vi har hatt forankring i regionen i over 30 år, så vi ser på dette som naturlig møteplass for oss i den videre utviklingen av Aider.

Berntsen mener at regnskapsbransjen må redefineres.

- Vi liker tall, elsker dem, faktisk. Men et korrekt regnskap er ikke selve målet – det er kun starten. Kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover, er selve fundamentet.

- Aider er ikke bare et regnskapsbyrå, men et ledende kompetansehus når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger.

Salgs- og markedsleder, og partneransvarlig, i Næringsforeningen, Odd-Arild Skonhoft, er meget fornøyd med å ha Aider med som ny hovedsamarbeidspartner.

- Det er gøy at Aider, med sine vekstplaner, ser Næringsforeningen som et viktig sted å være partner. Og ekstra spennende er det at de er så offensive og faktisk tør si at de skal vokse de nærmeste årene. Med sitt høye fokus på teknologiutvikling, vil Aider være en foregangsbedrift som hele bransjen vil kunne dra nytte av, sier Skonhoft.

Aider ønsker at Næringsforeningens medlemmer skal merke at de er inne som ny partner.

- Vi har stor tro på at Aider kan tilføre både medlemmer og foreningen viktig og nyttig kunnskap innenfor digitaliseringsområdet og økonomifunksjonen. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver. Dette vil vi ta med videre i ulike fora for medlemsbedriftene.

Næringsforeningen takker for tilliten og ønsker Aider velkommen som ny hovedsamarbeidspartner!
facebook

Relaterte saker