Medlemsnytt

Agnes Berntsen blir eneeier av Utsikten Hotell Kvinesdal

03.07.2020 | Lotte Blom van der Male
Agnes Berntsen har tidligere eid hotellet sammen med Kurt Mosvold og Svein Hermansen. Nå blir hun eneeier.
- Jeg vil gi en stor takk til Kurt Mosvold og hans positive væremåte i hele perioden vi har eid hotellet i sammen og også nå i forbindelse med «veiskillet». Tilsvarende også til medeier Svein Hermansen, forteller Agnes Berntsen.- Hvorfor velger du å bli eneeier?

- Da koronakrisen kom ble det naturlig for oss eiere å ta en status på nåsituasjonen og veien videre, og da ble vi enige om at jeg skulle få muligheten å bli eneeier. Det krever så mye egeninnsats nærmest 24/7 fra meg som hotellets øverste leder for å lykkes sammen med de ansatte på hotellet, at det ble en naturlig ting å bli eneeier. Det handler om å være motivert for fortsettelsen og det store arbeidet som fortsatt gjenstår etter den krevende perioden som hotellet har vært gjennom på grunn av koronasituasjonen.

- Hvilke planer har du for hotellet?

- Målet er å fremstå som et ledende kurs- og konferansehotell her i regionen, der vi tilbyr toppmoderne møtefasiliteter i grønne omgivelser. Vi skal rendyrke videre at vi er et frittstående hotell uten kjedetilknytning, som gjør at vi fritt kan velge selv hva vi satser på av råvarer for vårt kjøkken og der norske produkter er et viktig satsingsområde for oss.

Min klare plan for hotellet er at Kvinesdal fortjener å ha et dynamisk og moderne hotell der det er godt og trygt å jobbe, og der muligheten for å utvikle seg og å vokse videre innenfor bransjen er tilstede såfremt man selv har lyst og vilje til å satse det som kreves.  Viktige suksesskriterier for det er å bruke tid, ha stor arbeidsvilje og en fleksibel innstilling, engasjement og pasjon og et brennende ønske om selv å lykkes både som enkeltperson, men også som en del av et dynamisk team som Team Utsikten nå fremstår som.

- Hvordan ser du på fremtiden?

- Som person er jeg født optimist og bedre til å se muligheter enn problemer og begrensninger.  Så da koronakrisen oppstod tenkte jeg at nå er vi alle i «samme båt» og det handler bare om å snu seg best mulig og finne kreative løsninger og nye måter å jobbe på underveis, men også fremover.  Så jeg ser lyst på fremtiden til tross for at vi fortsatt står midt oppi en krevende prosess der vi må alle yte maksimalt daglig for å overleve og komme videre, avslutter Agnes Berntsen.
facebook

Relaterte saker