50 traineer deltok på første alumnisamling

13.06.2016 | Ingrid Michalsen
Torsdag var 50 tidligere traineer samlet til første nettverksamling i det nyetablerte alumninettverket.
- 50 deltagere er nesten 50 prosent oppmøte, noe vi er svært godt fornøyd med. I tillegg deltok 10 personer fra virksomhetene samt foredragsholdere, sier Baljinder Singh Rihel, salgssjef i Visma Services Norge AS, avdeling Kristiansand, og tidligere trainee i Trainee Sør.

Han er en av initiativtagerne til alumni-nettverket, som har som formål å skape en arena for tidligere traineer hvor de kan bygge nettverk, skape nye relasjoner og få faglig påfyll.

- Responsen har vært overveldende positiv. Samtlige deltagere ga uttrykk for at dette var et kjærkommet initiativ og hadde stor glede av samlingen. Deltagerne la særlig vekt på fordelene med en slik arena med tanke på å vedlikeholde og skape nye relasjoner. Både med tidligere og nye traineer, og med næringslivet, sier Singh Rihel.

De 50 deltagerne som møtte opp til samlingen i Nordeas lokaler fikk høre foredrag fra Pål Ekeberg i Nordea Bank ASA, Camilla Eftevaag i Hodejeger Åstveit og Nils Kvangraven i Visma Services Norge AS.

- Dette var dønn suksess, først og fremst fordi man får treffe igjen kjærkomne venner, som i all hovedsak er superspennende, kreative, "ja-sjeler" som stadig finner nye stier rundt om i arbeidslivsjungelen. Hvis jeg skulle ha startet et firma i dag og jaktet på ansatte, hadde jeg begynt med alle tidligere traineer i Trainee Sør, påpekte tidligere trainee Hanne Amalie Sklett Larsen, som jobber i Riksrevisjonen.

- Dette er et flott initiativ, og samlingene gir en fin anledning til å holde kontakten med de man kjenner fra da man var trainee, og ikke minst muligheten til å knytte nye kontakter. Jeg håper det blir et par slike samlinger i året fremover, uttalte Kjell Sverre Drange, Agder Kollektivtrafikk AS.

Ifølge Singh Rihel ser de nettopp for seg å ha én til to samlinger i året, og han sier hensikten med arrangementene er å styrke Sørlandets konkurranseevne nasjonalt og internasjonalt.

- Alumnivirksomheten ønsker å bidra i den videre utviklingen av regionen. Arrangementet var et ledd i denne utviklingen, samt å skape en arena for tidligere traineer hvor de bygge nettverk og skape nye relasjoner, samt faglig påfyll.
facebook

Relaterte saker