Nord Atlanteren 15 mai 2013
Fullriggeren S¿rlandet pŒ vei fra St. Marten til Bermuda for fulle seil.

183 ungdommer får være medseiler under Tall Ships Races!

08.06.2015 | Ragna Marie Henden
Vi mangler nå finansiering av kun 20 plasser til ungdom i alderen 15 til 25 år. Her er det fortsatt mulighet til å bidra. Men vi har nå lovet 180 ungdommer en uforglemmelig reise med Fullriggeren Sørlandet i forbindelse med Tall Ships Races 2015.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
Det totale antall medseilere i år blir 183 ungdom i alderen 15 til 25 år, og av disse mangler vi finansiering på 20 ungdommer.  Vi har i den senere tid mottatt finansiering fra flere bedrifter, og for få dager siden stilte LOS fondet finansiering til 6 nye medseilere.  Vår oppfordring går nå til dere som fremdeles ønsker å bidra til at ytterligere 20 ungdom, som allerede står på liste for seilasen mellom Kristiansand og Ålborg, skal få muligheten til å bli med på denne sjeldne eventyrseilasen.

Ta kontakt med Ole-Petter Sunde i Næringsforeningen dersom du ønsker å bidra til at regattaetappen mellom Kristiansand og Ålborg skal bli en uforglemmelig opplevelse for regionens maritime ungdom.  Hver medseiler har en pris for dere på NOK 6.000,- , i tillegg må hver enkelt medseiler bidra med egenfinansiering på NOK 1.000,-.

Næringsforeningen har påtatt seg å skaffe og finansiere 200 medseilere til seilasen i 2015. De store seilskutene er helt avhengige av denne hjelpen for å kunne delta i seilasen. Turen som medseiler og transport hjem fra ankomsthavn koster 7.000 kroner og den enkelte må betale en egenandel på 1.000.
facebook