Medlemsnytt

- Du har ansvar for noe større enn deg selv

27.08.2021 | Lotte Blom van der Male
I et nytt kurs stiller AS3 spørsmålet: "Er du en ansvarlig leder?" Kurset er et individuelt lederutviklingsprogram som har fokus på begrepet "ansvarlig leder" og hva det innebærer å leve opp til dette.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
- Dette programmet gir deg mulighet til å skrive en egen "Lederskapskontrakt" med deg selv, etter at du har fått en grundig innføring i både gleder og fallgruver ved lederrollen, forklarer Jannecke Bugge, en av kursholderne.

Hun jobber med lederutvikling, og er seniorrådgiver for HR- og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.

Bugge legger til:

- Uansett om du har blitt håndplukket grunnet din faglige ekspertise, ledertalent eller tidligere ledererfaring, har du som leder takket ja til å ta ansvar for noe større enn deg selv. For å kunne være en ansvarlig leder som kontinuerlig utvikler organisasjonen og dens medarbeidere, er du nødt til å ta et bevisst valg om å aktivt drive ledelse.

Kursholderne Jannecke Bugge og Anna Svanberg gir en introduksjon til begrepet "ansvarlig ledelse", og hvorfor det er en kritisk businessfaktor hos de store bransjelederne. Deltakerne vil bli introdusert for ulike typer lederatferder, og bli bevisst sine utviklingsområder som en ansvarlig leder.

Praktisk informasjon

Dette er et digitalt kurs med samlinger over fire halve dager og individuell coaching. Tidspunktet er fra 09.00-12.00 og kurset strekker seg totalt over seks måneder.

Les mer om programmet ved å klikke her.
facebook

Relaterte saker