Det er tredje året på rad at Næringsforeningen og Dyreparken arrangerer speed-dating for Næringslivet.

- Dette er en viktig møtearena

08.09.2017 | Ole-Petter Sunde
Over 60 bedrifter var samlet til speed-dating i Dyreparken torsdag denne uken.
- Slike møtearenaer er viktige for oss. Selv om vi ofte kjenner godt til bedriftene vi møter, er det jo også viktig å kartlegge nettverket og leverandørene deres.  På denne måten får vi også tilgang på langt flere bedrifter og nye kontakter skapes, sier account-manager Christian Løvdal fra Kredinor, som allerede i sitt første møte fikk en ny kunde.

I alt deltok 60 bedrifter på speed-dating i Dyreparken torsdag denne uken. Arrangementet er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Dyreparken, og dette er tredje året det arrangeres.  Interessen fra næringslivet er stor, og alle påmeldte bedrifter har spilt inn ønsker om hvilke bedrifter de ønsker å møte på en "speed-date". De korte møtene gjør det mulig for bedriftene å møte mange nye potensielle kunder og forretningspartnere i løpet av kort tid.

- Det er jo ikke sikkert at dette vil gi oss økt business rent umiddelbart, men det å treffe nye mennesker og nye bedrifter er viktig for oss. I Egde Consulting tenker vi strategisk og langsiktig.  I så måte er jeg overbevist om at møtearenaer som dette vil være av stor viktighet i tiden som kommer, også for å få impulser fra andre mennesker og virksomheter, sier daglig leder Jøran Bøch i Egde Consulting

Næringsforeningen vil i løpet av kort tid hente inn evaluering av arrangementet, men kan allerede nå slå fast at dette har blitt en årlig tradisjon.

- Nå har vi gjort dette for tredje gang, og da kan vi vel si at vi har skapt en ny tradisjon.  Vi skal om kort tid gjøre en evaluering av årets speed-dating for å sikre at vi hele tiden gjør de riktige justeringer i forhold til neste gang vi gjør dette, sier Anne May Hundeide i næringsforeningen
facebook